skip to Main Content

Påklædning 1. – 6. klasse

Det er vigtigt, at børnene har velegnet skoletøj, der passer til alderens aktiviteter.

Vi ønsker, at eleverne skal færdes og trives i en tryg, naturlig og rummelig hverdag, hvor de først og fremmest skal forholde sig til aktiviteter, der understøtter deres udvikling. Det er derfor vigtigt, at børnene har velegnet skoletøj, der passer til alderens aktiviteter.

Eleverne skal have frisk luft i hvert frikvarter og gerne bevæge sig. I den kolde tid skal eleverne have varmt tøj og varmt fodtøj samt evt. huer, vanter mm. Til regnvejrsdage kræver vores mudrede udeareal, at der benyttes regntøj og gummistøvler/vandtætte sko. Vi oplever ofte, at eleverne ikke bevæger sig udendørs, hvis de tynde trøjer og bukser ikke suppleres med varmt og vindtæt tøj til frikvartererne.

I skolens pædagogiske dagligdag bestræber vi os på ikke at forcere barnets udvikling. Vi venter derfor, til eleverne kommer i puberteten, før vi præsenterer dem for aktiviteter og undervisningsindhold, der retter sig til unge mennesker. Derfor henstiller vi kraftigt til, at eleverne ikke bruger make-up, neglelak, får farvet hår, har overdreven brug af smykker og lignende, som snarere hører ungdomslivet end barndommen til.

Overtøj

Hænges udenfor klassen (inkl. huer og kasketter).

Back To Top